7 Yaşındaki Miray Arslan, Memleketi Giresun’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde meydana gelen elim kazada, 7 yaşındaki Miray Arslan, bir öğretmenin okul bahçesinde aracıyla çarpması sonucu hayatını kaybetti. Minik Miray’ın cenazesi, memleketi Giresun’un Piraziz ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ordu’daki bir ilkokulun bahçesinde meydana geldi. Okulda ‘uyum haftası’ kapsamında derslere katılan Miray Arslan, öğretmenlerinden birinin aracını geri manevra yaparken fark etmemesi sonucu ağır yaralandı. Hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan küçük kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Miray Arslan’ın naaşı, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Minik Miray için Piraziz ilçesinde düzenlenen cenaze törenine, ailesi, yakınları, öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende gözyaşları sel olurken, küçük kız dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazının ardından Miray Arslan’ın cenazesi, Piraziz’deki aile mezarlığına defnedildi. Yaşanan bu acı olay, başta ailesi olmak üzere, Miray’ı tanıyan herkesi derin bir yasa boğdu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Akkuş’ta Ağaçtan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Akkuş ilçesine bağlı Damyeri Mahallesi’nde meydana gelen trajik bir olayda, ceviz ağacından düşen 3 çocuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir