Bünyamin Gezer’den Ünye’deki Siemens ve İdaş Mağazalarına Ziyaret

Türkiye’nin düzenli spor yorumlarından ve eski hakemlerinden Bünyamin Gezer, Ünye Atatürk Bulvarı üzerinde ASKF Başkanı Metin Kır tarafından açılan Siemens ve İdaş mağazalarını ziyaret etti. Bu ziyaret, mağaza sahipleri için büyük bir gurur kaynağı gözleniyor, mağazanın tanıtım açısından önemli bir fırsat sundu.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan ASKF Başkanı Metin Kır ,

Türkiye’nin tanınmış spor yorumcularından ve eski hakemlerinden Bünyamin Gezer, Ünye Atatürk Bulvarı üzerinde açmış olduğumuz Siemens ve İdaş mağazalarımızı ziyaret etti. Bu ziyareti, hem bizim için büyük bir gurur kaynağı oldu hem de mağazamızın tanıtımı açısından önemli bir fırsat sundu.

Bünyamin Gezer, spor dünyasındaki geniş bilgi birikimi ve deneyimi ile bilinen, Türkiye’nin saygı duyulan spor yorumcularından biri. Hakemlik kariyeri boyunca gösterdiği dürüstlük ve profesyonellik, onu futbol camiasının önde gelen isimlerinden biri haline getirdi. TRT Spor’da yaptığı yorumlarla izleyicilere futbolun inceliklerini aktaran Gezer, aynı zamanda futbolun adil ve kurallarına uygun bir şekilde oynanmasını savunan biri olarak tanınıyor.

Ziyareti sırasında, Gezer’e mağazamızdaki geniş ürün yelpazemizi tanıtma fırsatını yakaladık. Siemens’in son teknolojiye sahip beyaz eşya ve elektronik cihazlarını yakından inceleyen Gezer, İdaş’ın kaliteli ve konforlu yatak ve mobilya seçeneklerini de büyük bir ilgiyle değerlendi.”dedi

Ünlü hakemin ziyaretinde Kadın Futbol Takımı Başkanı Deniz Benli ve ASKF Başkan Yardımcısı Murat Ülgen’de hazır bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Ünye’de Bıçaklama Olayı: Bir Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Ünye’de 24 Eylül Salı günü saat 12.15 civarında meydana gelen bıçaklama olayında A.T. isimli bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir