AİLESİ VE KENDİSİ DARP EDİLEN SAVCIYA MHP SAHİP ÇIKTI

04/08/2024 tarihinde Perseme Yaylasında Ünye Cumhuriyet Savcımız Mücahit Şamil Koca bir işletme sahibi ile kavga ettiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Kavga iddialarının ardından MHP İlçe Başkanlığı konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulındu.

MHP İlçe teşkilatından yapılan açıklamada olayın farklı boyutlarını yansıtan kamouyunda olmayan görüntülerde beraberinde paylaşıldı.

MHP İlçe Başkanlığı;

04/08/2024 tarihinde Perseme Yaylasında Ünye Cumhuriyet Savcımız Mücahit Şamil Koca bir işletme sahibi yanında eşi,çocuğu ve kayinvalidesi de olduğu halde menfur ve menhus bir saldırıya maruz kalmış çocuğu alnından eşi,kayinvalidesive kendisi de muhtelif yerlerinden yaralanmıştır.

Her ne sebeple olursa olsun Adaleti tesis icin devlet tarafindan görevlendirilmiş olan Devletin Savcısına kalkan o eli Türk Milletine kalkmış farzeder hesabininda hukuk önünde sorulması için MHP Ünye İlçe Başkanlığı olarak takipçisi oluruz.Bizler çok iyi biliriz ki devlet kutsaldır ve her bir devlet görevlisi de onun himayesindedir.

Bir takım sosyal medya mecralarinda olaya ilişkin videonun kesilip servis edilmesi de devletimizi ve Savcımızi itibarsizlastirmaya yönelik olup videonun aslının kolluk kuvvetlerinde ve savcılıkta oldugunuda kamuoyuna bildiririm.

DOLAYISI İLE MHP ÜNYE İLÇE BAŞKANLIĞI DEVLETİNİN VE SAVCISININ YANINDA OLUP SÜRECİNDE TAKİPÇİSİ OLACAKTIR”dedildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’nden Orman İşletme Müdürü Akça’ya Ziyaret

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği, Ünye Orman İşletme Müdürü Ömer Akça’yı ziyaret etti. Ziyarete, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir