Ev Yangını: 11 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı

Giresun’un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepe beldesinde, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında, 11 yaşındaki Ahmet Faruk K. hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı.

Yangın, Üçtepe Beldesi Balkan Küme Evlerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Kısa sürede büyüyen yangın, evde bulunan Ahmet Faruk K., A.K. ve F.K.’yi mahsur bıraktı. Ne yazık ki, 11 yaşındaki Ahmet Faruk K. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan A.K. ve F.K., 112 acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yağlıdere Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, yangında hayatını kaybeden küçük Ahmet için bir başsağlığı mesajı yayımladı. Başkan İbaş mesajında, “Bu akşam İlçemiz Üçtepe Beldesi Balkan Küme Evlerinde çıkan ev yangınında vefat eden 11 yaşındaki evladımız Ahmet’e Allah’tan rahmet, biri ağır 3 yaralımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Ailesi ve sevenlerine Yüce Mevlam sabırlar versin. Mekanı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili incelemeler sürüyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

“Ünye’de Polis Memuruna Sandalye Saldırısı: Dede ve Torun Tutuklandı”

Ordu’nun Ünye ilçesinde ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanan 15 yaşındaki sürücüye ceza yazmak isteyen polis …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir