MÜFTÜ OKUŞ VEDA PROGRAMI İLE UĞURLANACAK

Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, Hakkari İl Müftülüğü’ne Atandı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Hakkari İl Müftüsü olarak atanan Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş’a veda programı düzenlendi.. Göreve başladığı günden bu yana Ünye’de önemli çalışmalara imza atan Müftü Okuş, veda programı ile ilçedeki sevenlerine veda edecek.

Ünye İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen veda programı, 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 19:30’da Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

Hüseyin Okuş Kimdir?

1970 Tarihinde Ordu İli Korgan İlçesine bağlı Çayırkent Beldesinde doğdu. İlkokullu Çayırkent Beldesinde, Ortaokulu Samsun Terme İlçesinde, İmam-Hatip Lisesini Samsun’da bitirdi. Ayni yıl Diyarbakır Çüngüş İlçesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 1998 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. 2003 Yılında Konya Selçuk Eğitim Merkezi’nden mezun oldu.

Ankara Polatlı’da bir yıl vaiz olarak çalisti.2004 Yılında Kars ili Kağızman ilçesinde İlçe Müftüsü olarak göreve başladı. Bu ilçedeki görevimin son yılında hafızlığa başladı ve 2012 yılından hafızlık belgesini aldı. Daha sonra Bolu İli Göynük ilçesinde görev yaptı. 2011 Yılında Amasya’nın Suluova ilçesinde yeni görevine basladi.19 Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Dini Danışmanlık ve Rehberlik alanında ‘’Lise Düzeyindeki Öğrencilerin Dini Problemleri’’ konulu çalışmasıyla Yüksek lisansını tamamladı. Daha Edirne Müftü Yardımcısı olarak görev yapan Hüseyin Okuş, 2021 yılında Ünye Müftüsü olarak atandı.

Ünye’de 3 yıldır görev yapan Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş, Hakkari il Müftüsü olarak atandı.

Müftü Okuş, orta derecede İngilizce bilmekte, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

“Ünye’de Polis Memuruna Sandalye Saldırısı: Dede ve Torun Tutuklandı”

Ordu’nun Ünye ilçesinde ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanan 15 yaşındaki sürücüye ceza yazmak isteyen polis …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir