Ünye’de Pompalı Dehşet: Kavga Sırasında Silahlar Patladı

Ünye’nin Liseler Mahallesi Cerrahoğlu 3. Sokak’ta iki grup arasında çıkan kavga, pompalı tüfeklerin ateşlendiği bir dehşet anına dönüştü. Şans eseri olayda yaralanan olmadı. O anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Murat D.’nin, evlerinin önünde erkek kardeşiyle içki içen Mehmet A.’dan kalkmasını istemesiyle başladı. Bu istek üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Mehmet A.’nın babası İsmail A.’nın da tartışmaya katılmasıyla, olay kısa sürede büyüyerek yumruklu kavgaya dönüştü.

Kavganın ortasında, Mehmet A. evine giderek aldığı pompalı tüfekle çevreye ateş etmeye başladı. Peş peşe gelen silah sesleri mahallede paniğe neden olurken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olay yerini güvenlik çemberine alarak incelemelerde bulundu ve tüfekten çıkan 3 fişeği delil olarak topladı.

Polis ekipleri, Mehmet A. ve babası İsmail A.’yı suç aleti pompalı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERİN YANINDA

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERİN YANINDA BÜYÜKŞEHİR’DEN OKUL ÇEVRELERİNDE ‘HUZUR’ UYGULAMASI Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir