Ünye Kadın Futbol Kulübü, Süper Lig’de İlk Maçına Çıkıyor: Biletler Ücretsiz!

Ünye Kadın Futbol Kulübü, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde tarihi bir maça çıkmaya hazırlanıyor. 8 Eylül 2024 Pazar günü Ünye Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için Ünye halkı büyük bir heyecanla davet ediliyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, maç biletlerinin ücretsiz olduğu belirtilirken, tüm sporseverlerin takıma destek olmaya çağrıldığı vurgulandı. Ünye Kadın Futbol Kulübü, bu önemli mücadelede tribünlerin dolmasını ve şehrin coşkusunun sahaya yansımasını bekliyor.

Taraftarlardan Tam Destek Bekleniyor

Kulüp yetkilileri, ilk Süper Lig karşılaşmalarında taraftarların tribünleri doldurmasının büyük bir moral kaynağı olacağını ifade ederek, “Bu tarihi günde yanımızda olun, zaferi birlikte kutlayalım!” mesajını verdi.

Maç 8 Eylül Pazar günü Ünye Şehir Stadyumu’nda oynanacak ve tüm futbolseverler bu büyük heyecana ortak olmaya davet ediliyor.

Tarih: 8 Eylül 2024, Pazar
Yer: Ünye Şehir Stadyumu
Biletler: Ücretsiz

Spor spikeri: GÖKHAN BEŞİKCİOĞLU

Ünye Kadın Futbol Kulübü, yeni sezona büyük umutlarla başlarken, taraftar desteğiyle ilk maçını galibiyetle taçlandırmayı hedefliyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Ordu’nun Ünye ilçesi Bayramca Mahallesi’nde geçtiğimiz gün yaşanan üzücü bir olay, mahallede tedirginlik yarattı. Başka …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir