Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Kaza: 6 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralı

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Kaza: 6 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralı

Ünye’nin Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında 6 yaşındaki bir çocuk ağır yaralandı. İpekyolu Caddesi’nde yaşanan olayda, İ.D. idaresindeki 29 AZ 632 plakalı araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Ö.E.K. (6) isimli çocuğa çarptı.

Olay yerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede bölgeye gelen 112 acil sağlık ekipleri, yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptı. Ağır yaralanan Ö.E.K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, çocuğun durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti.

Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazaya karışan sürücü İ.D.’nin ifadesine başvurulurken, olayın görgü tanıkları da detaylı bir şekilde dinlendi.

Kazanın meydana geldiği bölgede yol güvenliği ve sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği bir kez daha hatırlatıldı. Kazanın nedeni ve diğer detaylar yapılacak olan soruşturma ile netlik kazanacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Ordu’nun Ünye ilçesi Bayramca Mahallesi’nde geçtiğimiz gün yaşanan üzücü bir olay, mahallede tedirginlik yarattı. Başka …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir