Ünye’de “En Pozitif” Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi Hizmete Açıldı

Ünye’de eğitim alanında uzun yıllar emek veren Elif Nal Alaca ve Neriman Gülay tarafından kurulan Özel Ünye “En Pozitif” Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi, düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

Merkez, çeşitli branşlarda kurs hizmeti sunarak çocukların ve gençlerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Eğitimci kimlikleriyle tanınan kurucular, açılışta yaptıkları konuşmada, bu merkezin sadece akademik başarı değil, aynı zamanda sosyal becerilerin de geliştirilmesine yönelik etkinlikler sunacağını belirtti.

Törene katılan davetliler, Ünye’de eğitime yapılan bu yeni katkının bölge için büyük bir kazanç olduğunu ifade etti. “En Pozitif” Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi, Ünye’de eğitim alanındaki yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çekmeyi hedefliyor.

Ünye Gölevi Mahallesi TOKİ 1. Sokaktaki eğitim kurumunun açılış törenine Ordu Valisi Muammer Erol, AK Parti Giresun Milletvekili Prof.Dr. Nazım Elmas, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Aytekin, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile milli eğitim camiasından ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

“Ünye’de Polis Memuruna Sandalye Saldırısı: Dede ve Torun Tutuklandı”

Ordu’nun Ünye ilçesinde ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanan 15 yaşındaki sürücüye ceza yazmak isteyen polis …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir