Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu’dan Mevlüt Kandili Mesajı

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Mevlüt Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, bu mübarek gecenin İslam alemi için önemine değinen Uslu, birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

Başkan Uslu, Mevlüt Kandili’nin Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) dünyaya teşrifinin yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, “Bu kutlu gece, manevi değerlerin güçlendiği, rahmet ve bereketin kapılarının aralandığı özel bir zaman dilimidir. Peygamber Efendimizin sevgi, hoşgörü ve adalet ilkeleriyle bize örnek olan yaşamı, hepimiz için yol gösterici olmalıdır” dedi.

Uslu, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Mevlüt Kandili vesilesiyle, tüm İslam aleminin barış, huzur ve esenlik içinde olmasını temenni ediyorum. Bu mübarek gece, dualarımızın kabul olduğu, gönüllerimizin ferahladığı bir gece olsun. Milletimizin ve tüm İslam dünyasının Mevlüt Kandili mübarek olsun.”

Başkan Mustafa Uslu, Mevlüt Kandili’nin tüm insanlığa barış, kardeşlik ve sevgi getirmesini dileyerek, vatandaşlara dualarında hoşgörü ve merhameti eksik etmemeleri çağrısında bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

“Ünye’de Polis Memuruna Sandalye Saldırısı: Dede ve Torun Tutuklandı”

Ordu’nun Ünye ilçesinde ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanan 15 yaşındaki sürücüye ceza yazmak isteyen polis …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir