Ünye Futbol Kulübü’nün Yıldız Adayı Poyraz Efe Çamoğlu Sivasspor Altyapısına Transfer Oldu

Ünye Futbol Kulübü’nün U14 takımı futbolcusu Poyraz Efe Çamoğlu, Süper Lig ekibi Net Global Sivasspor’a transfer oldu.

Ünye Futbol Kulübü’nde futbola başladıktan sonra yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken, mavi-siyahlı ekipte alt yaş liglerinde şampiyonluklar yaşayan ve profesyonel kulüplerin takibine giren 2011 doğumlu yıldız adayı Net Global Sivasspor Kulübü altyapısının yolunu tuttu. 

Altyapıda tesisleşme ve yetiştirdiği genç oyuncular ile dikkatleri üzerine çeken Net Global Sivasspor son olarak Batman’dan altyapısına transfer ettiği 2006 doğumlu Yunus Emre Konak’ı 4.6 milyon Euro’ya Premier Lig takımı Brentford göndermişti. Alt yaş gruplarında bir çok ismi Milli Takımlara göndermeyi başaran Sivasspor küçük yaşından itibaren oynadığı futbolla scout ekiplerinin radarına giren Ünye’li ismi renklerine bağlamayı başardı.

Daha önceki yıllarda profesyonel takımlara gönderdiği isimlerle adından söz ettiren Ünye Futbol Kulübü’nün ise Türk futboluna kazandırdığı son isim 14 yaşındaki Poyraz Efe Çamoğlu oldu. Trabzonspor, Giresunspor, Boluspor, Adana Demirspor gibi profesyonel takımlardan sonra Sivasspor’a da oyuncu veren Ünye Futbol Kulübü dikkat çekmeye devam ediyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’nden Ünye Devlet Hastanesi Başhekimine Ziyaret

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’nden Ünye Devlet Hastanesi Başhekimine Ziyaret Karadeniz Radyo Televizyon ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir