Ünye’de Trafik Kazası: Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Ünye Devlet Sahilyolu üzerinde bulunan Eskikızılcakese Mahallesi’nde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadın, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, M.S. (68) isimli kadın, yolun karşısına geçmek istediği sırada, Ordu istikametine doğru seyir halinde olan Y.E.A. (29) yönetimindeki 34 DMU 001 plakalı hafif ticari araç tarafından çarpıldı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan yaşlı kadın için olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri çağrıldı. Yapılan incelemeler sonucunda, kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaşlı kadının cenazesi, otopsi için Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya karışan sürücü Y.E.A.’nın ifadesine başvurulurken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, bölgede derin üzüntü yaratırken, yetkililer trafik kurallarına dikkat edilmesi konusunda vatandaşları bir kez daha uyardı

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

FATSA’DA YÜZLER GÜLÜYOR

FATSA’DA YÜZLER GÜLÜYOR KURTULUŞ MAHALLESİ KURTULUYOR Fatsa ilçesi Kurutuluş Mahallesi Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir