Ünye Kadın Futbol Takımı, Fenerbahçe’yi Ağırlıyor!

Taraftarlardan Seyirci Rekoru İçin Destek İstendi

Turkcell Kadın Süper Lig’de mücadele eden Ünye Kadın Spor Kulübü, 22 Eylül 2024 Pazar günü saat 14:00’te Ünye Şehir Stadı’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek. Kulüp, bu tarihi karşılaşmada tribünlerde seyirci rekoru kırmak için Ünyelilere çağrıda bulundu.

Ünye Kadın Spor Kulübü Başkanı Deniz Benli, Ünye tarihinde futbolun dört büyüklerinden birini ilk defa ağırlamanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Bu tarihi anı tüm Ünye olarak birlikte paylaşalım. Ülkemizin en prestijli liglerinden biri olan Turkcell Kadın Süper Ligi’nde mücadele etmek gurur verici. Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçında kadın futbolunun seyirci rekorunu kırmayı hedefliyoruz. Bu rekoru kırmamızda en büyük destek sizden gelecek,” dedi.

Son dört yılda 3. Lig, 2. Lig ve geçtiğimiz sezon da 1. Lig şampiyonluğu yaşayan Ünye Kadın Spor Kulübü, Turkcell Kadın Süper Lig’deki başarısıyla dikkat çekiyor. Kulüp, ulusal düzeyde Ünye’nin ve Ordu’nun tanıtımına önemli katkılar sağlıyor.

Tüm Ünyelileri ve futbolseverleri maça davet eden Deniz Benli, “Takım sporlarında, özellikle futbol branşında Ünye’mizi en üst ligde temsil eden ilk ve tek kulüp olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarıyı şehrimizle birlikte kutlamak istiyoruz. Hepinizi Fenerbahçe maçında yanımızda görmek istiyoruz,” diyerek taraftara seslendi.

Tarih: 22 Eylül 2024 Pazar
Saat: 14:00
Yer: Ünye Şehir Stadı

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

OBB ZABITASINDAN KAÇAK ET OPERASYONU

OBB ZABITASINDAN KAÇAK ET OPERASYONU OTOBÜS TERMİNALİNDE 300 KİLO KAÇAK VE SAĞLIKSIZ ET ELE GEÇİRİLDİ …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir