KUMRU’DA İŞLER YOLUNDA

KUMRU’DA İŞLER YOLUNDA

İLÇE MERKEZİ SICAK ASFALT KONFORUYLA BULUŞTURULUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçe merkezi Karacalı Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 3,5 km’lik çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde esnafların yoğun olarak kullandığı güzergahlar etap etap sıcak asfalt konforuyla buluşuyor.

Ekipler çalışmalar kapsamında Cevat Korkmaz, Abdullah Beyazıt, Pembe sokak ve Korgan caddesinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Halit Sıktı, Adil Karaoğlanoğlu, Bölükbaşoğlu, Turgut Özal ve Cemil Hacıvelioğlu sokaklarda gerçekleştirilecek çalışmalarla da ilçe merkezinin tamamı konforlu yol ağlarına kavuşturulmuş olacak.

“KUMRU HAYAL EDİLEMEYEN HİZMETLERE KAVUŞTU”

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, sürdürülen çalışmaları inceledi. İlçeye kazandırdığı alt ve üst yapı yatırımları için Başkan Güler ve ekibine teşekkür eden Başkan Yalçuva, şöyle konuştu:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Kumru ilçemize her zaman destek vermiştir. Onun destekleriyle ilçemizde alt yapı çalışmaları tamamlandı. 60 yıldır yer altına alınamayan elektrik telleri onun sayesinde yer altına alındı. İlçemizde hayal bile edilemeyen doğalgaz onun sayesinde ilçemize geldi. Bina cephelerimiz yenilendi. Asfalt çalışmalarımızın da gerçekleşmesiyle güzel bir Kumru inşa ediliyor. 5 yıl içerisinde inanıyoruz ki ilçemiz tanınamayacak bir görünüme kavuşacak. Bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz”

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Karaçalı Mahalle Muhtarı Ömür Sarıcı ve vatandaşlar da yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yıllardır toz ve çamur nedeniyle mağduriyet yaşıyorduk. Artık bu sorundan kurtulmuş olacağız. Temiz bir ilçe merkezine kavuşacağız. Başkanımız Hilmi Güler’den Allah razı olsun” diye konuştu.  

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Akkuş’ta Ağaçtan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Akkuş ilçesine bağlı Damyeri Mahallesi’nde meydana gelen trajik bir olayda, ceviz ağacından düşen 3 çocuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir