Ordu’da Narkotik Operasyonları: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

1-30/09/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan bir aramada (1,3) gr. Metamfetamin, (2,03) gr. Esrar maddesi ile (2) adet Sentetik Ecza Maddesi ele geçirilmiş olup, konu ile ilgili olarak Akkuş İlçe Emniyet Amirliğince (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (1) şüpheli şahıs hakkında ise uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Uyuşturucu madde ticaretinden dolayı firari olarak aranan şüpheli şahıs 02/10/2024 tarihinde Samsun ilinde yakalanmış ve Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerimizce teslim alınarak ilimize intikal ettirilmiştir. Gözaltına alınan şüpheli şahıs ile birlikte uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen bir şahıs daha yakalanarak gözaltına alınmış 03/10/2024 tarihinde mevcutlu olarak sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir.

2-30/09/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 yabancı uyruklu şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (1,67) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

3- 01/10/2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan biri yabancı uyruklu olmak üzere (2) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (10,2) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

4-01/10/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (0,25) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

5-02/10/2024 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (5,19) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

6-02/10/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

7-03/10/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir şüpheli şahsa ait ikamette yapılan aramada toplam (6,89) gr. Metamfetamin maddesi ile (4,42) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ve (1) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem başlatılan şüpheli şahıs sev edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

8-03/10/2024 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (1,03) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

9-04/10/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada birkaç parça halinde toplam (5,2) gr. Metamfetamin maddesi ile (0,64) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem başlatılan şüpheli şahıs sev edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

10-04/10/2024 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (2,43) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

11-04/10/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada birkaç parça halinde toplam (15,79) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem başlatılan şüpheli şahıs sev edildiği adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

12-05/10/2024 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (5) adet Ecstasy Hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

13-05/10/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir şüpheli şahsa ait ikamette ve araçta yapılan aramada toplam (31) adet Ecstasy hap, (28) adet Sentetik Ecza Maddesi ile (1,47) gr. Esrar Maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem başlatılan şüpheli şahıs sev edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

14-05/10/2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şüpheli şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (1,41) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

15-06/10/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

16-06/10/2024 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (0,20) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE DİZDAR ÇEŞMESİ YOK OLMAKTAN KURTULUYOR

ÜNYE DİZDAR ÇEŞMESİ YOK OLMAKTAN KURTULUYOR Geride kalan 5,5 yılda geçmişi yüzyıllara dayanan birçoğu Osmanlı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir