ÜNYE BAHÇEŞEHİR KOLEJİ MEB ROBOT YARIŞMASI’NDA

16-19 Ekim 2024 tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleştirilecek MEB Robot Yarışması, 13 farklı kategoride genç yeteneklerin yarışmasına sahne olacak. Yarışma, ortaokuldan üniversiteye geniş bir katılımcı kitlesini buluşturacak. Teknolojik anlamda öncü okulların da katılım sağladığı yarışmada Bahçeeşehir Koleji Ünye Kampüsü öğrencileriyle oluşturdukları 2 takımıyla yarışacak.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği, uluslararası düzeyde katılım sağlanan ve Erzurum’da düzenlenen büyük teknoloji buluşması, TÜBİTAK, TEKNOFEST ve TİKA gibi Türkiye’nin önemli kurumlarının desteğiyle 16-19 Ekim günlerinde başlıyor. Yarışma, teknolojinin farklı dallarında yeteneklerini göstermek isteyen katılımcılar için 13 farklı kategoride gerçekleştirilecek. Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü danışman öğretmenleri Özge Özdemir tarafından oluşturdukları “Red Dragons” ve “Rod Dragons” grupları ile “Temel Seviye Çizgi İzleyen” kategorisinde iki farklı robotla yarışarak teknoloji alanındaki yeteneklerini sergileyecekler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

14 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 07.10.2024- 13.10.2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; -(39) …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir