Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Mehmet Üstündağ ve Ekibi Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Mehmet Üstündağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ünye’deki sanayi esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaret esnasında Üstündağ, esnafla yaptığı görüşmelerde parti olarak sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkın yanında olduklarını vurguladı.

“Halkımızın Sesi Olmaya Devam Edeceğiz”

Ziyaretin ardından açıklama yapan Mehmet Üstündağ, esnafın sorunlarını yakından dinlediklerini ve çözüm için adımlar atacaklarını belirtti. Üstündağ, “Esnaf ziyaretimiz çok verimli geçti. Halkımızın sadece seçim zamanında değil her zaman sesi olmaya devam edeceğiz. Rabbim Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde bizlere bu davada vatandaşın hizmetkârı olmayı nasip etsin” dedi.

Partiye Olan İlgi Artıyor

Yeniden Refah Partisi’ne olan ilginin her geçen gün arttığını söyleyen Üstündağ, üye çalışmalarında da önemli bir ivme yakaladıklarını belirtti. “Yeni üye kayıtlarında ülke genelinde diğer partileri geride bıraktık. Ünye’de de benzer bir başarıyı yakaladık, bu da halkımızın değişime olan talebinin bir göstergesidir” diye konuştu.

“Milli Görüş’ün Gücü Olacağız”

Yeniden Refah Partisi’nin Ünye’de güçlü bir alternatif haline geldiğini belirten Üstündağ, partiye duyulan güvenin hızla arttığını ifade etti. “Yapılan anketlerde %29’larda oy potansiyeline ulaştık. Halkımız bizi alternatif olarak görüyor ve iktidara yürüyüşümüzde bize destek veriyor. Artık, Ünye’de Milli Görüş’ün kadroları sahalarda” dedi.

“Ünye Sanayisindeki Kira Artışları Esnafı Zorluyor”

Sanayi esnafının en büyük sorunlarından birinin yüksek kira artışları olduğunu dile getiren Üstündağ, bu konuda esnafın yanında olduklarını belirtti. “Kiraların, kiracı ve mülk sahibinin ortak bir kararla, iki tarafın da bu ekonomik kriz ortamında korunacağı makul bir seviyede belirlenmesi gerekiyor” dedi.

“Yeni Sanayi Sözü Artık Tutulmalı”

Ünye’de sanayi esnafının uzun yıllardır modern bir sanayi sitesi beklentisi içinde olduğunu hatırlatan Üstündağ, bu konuda verilen sözlerin artık hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı. “Küçük esnafımız mahalle aralarında sıkışarak değil, modern Ünye sanayisinde hizmet etmeyi hak ediyor. Modern sanayi sitesinin yapılması gerektiğini savunuyoruz ve bu sürecin takipçisi olacağız. Esnafımızın yararına olan her türlü projeyi desteklemeye hazırız” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi’nin halkla iç içe olduğunu ve esnafın yanında durmaya devam edeceğini belirten Üstündağ, Ünye’nin geleceği için çalışmaya kararlılıkla devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

KOM’dan Kaçak Tütün Operasyonu

1-09.10.2024 günü İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince Tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir