Ünye Şube Başkanı Dursun Ali Akın ”Engelliler Hayırseverlerin Desteklerini Bekliyor”

Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Ünye Şubesi’nden İhtiyaç Sahibi Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Desteği

Türkiye Beyazay Engelliler Derneği, kurulduğu süreçten bu yana Ordu’da engellilerin hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Dernek, büyüyen yapısıyla birçok engelli vatandaşa destek vermeye odaklanmış durumda.

Ünye Şubesi ise hayırsever bir vatandaşın bağışladığı manuel tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi bir engelli vatandaşa ulaştırdı. Dağıtım, Ünye 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yer alan dernek binasında yapıldı.

Ünye Şube Dernek Başkanı Dursun Ali Akın, yaptığı açıklamada, ”İl Başkanı Cihan Çakır ile birlikte Türkiye Beyazay Engelliler Derneğinin büyümesi ve tüm engellilere ulaşması için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.  

Biz, engellilerin yaşamlarına dokunmaya ve onlara topluma kazandırmaya çabalıyoruz. Dernek çatımızda onları bir araya getiriyor, etkinlikler ve kurslar düzenliyoruz. Bugün de bir hayırsever vatandaşımızın bağışladığı manuel tekerlekli sandalyeyi ihtiyacı sahibi bir kardeşimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Umarım bu araç, onların hayatlarını güzelleştirir. Kamu yararına  çalışan bir dernek olarak tüm enerjimizi engelli bireylere sunmaya devam etmekteyiz. Yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.”

Dursun Ali Akın, toplumun desteğiyle engellilerin yükünü azaltmak ve topluma kazandırmak adına bu tür yardımların sürdürüleceğini vurguladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Teşkilatı’ndan Ünye Gündem Haber’e Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Mehmet Üstündağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ünye Gündem Haber’i …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir