Ünye KYK Yurdu’nda Üniversite Öğrencisi Şüpheli Şekilde Ölü Bulundu

Ordu’nun Ünye ilçesinde, Kaledere Mahallesi Arzanoğlu Caddesi’nde bulunan Ünye Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) A Blok Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencisi Latif K. (20), yurdunun odasında ölü bulunuyordu.

Edinilen bilgiye göre, olay 20 Ekim Pazar sabahı saat 08.00 civarında yaşandı. Latif K.’nın banyoya girmesinden sonra uzun süre haber alınamaması üzerine arkadaşları durumu fark etti. Şüphelenenler, yurt güvenliğine haber verdi. Güvenlik görevlisinin banyoya girmesiyle, Latif K.’nın bornoz askısına bağlı, elleri ayakkabı bağcığıyla bağlı halde cansız yerde yatıyordu.
Olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekibi, polis ve itfaiye ekiplerinin incelemelerinde gencin hayatını kaybettiği tespit edildi. Latif K.’nın, Gaziantep doğumlu olduğu ve Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1. sınıf öğrencisi olduğu tespit edildi.

Ünye’deki bu trajik olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olayının yerinde incelemelerde bulunacağı belirtildi. Latif K.’nın şüpheli ölümü, KYK yurdu ve üniversitede büyük üzüntü yarattı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Uyuşturucu Sevkiyatına Büyük Darbe: 68,5 Kilo Skunk Ele Geçirildi

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen başarılı bir operasyonda batı illerine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir