ÜNYE’DE 26.10.2024 VEFAT İLANLARI

MUHAMMER ÇAM VEFAT ETTİ

Yeşilkent Darahta mahallesinden merhum hacı Ahmet Çam’ın oğlu, Mehmet ve Mustafa Çam’ın kardeşi, Muhammer Çam vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yeşilkent Darahta Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

AHMET KÖSE VEFAT ETTİ

İnkur İncirli Mahallesinden merhum Hüseyin Köse’nin oğlu, merhum Hasan ve Cemil Köse’nin ağabeyi, Bekir, Hüseyin, Mehmet, İsmail, Salih ve Ahmet Köse kardeşlerin babaları Ahmet Köse vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

TURGUT KISACIKOĞLU VEFAT ETTİ

Ünye eski belediye başkanlarından merhum Mithat Kısacıkoğlu ve merhume Sabiha Kısacıkoğlu’nun oğlu, Mustafa Kısacıkoğlu ve Handan Coşkun’un ağabeyi, Haldun Kısacıkoğlu’nun babası, Turgut Kısacıkoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Atatürk Mahallesi Çamlık aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Ünye’de Bilim ve Sanat Bir Araya Geldi: TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği Başladı

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen “Bizim Yunus’un İzinde, Yürüyoruz …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir