Altınordu’da Feci Kaza: 7 Yaşındaki Cansu Hayatını Kaybetti

Ordu’nun Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, ilçeyi yasa boğdu. Zübeyde Hanım Caddesi’nde yolun karşısına geçmeye çalışan baba-kız, motosiklet çarpması sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki Efe Kavas’ın kullandığı 52 ADT 008 plakalı motosiklet, cadde üzerinde yolun karşısına geçmekte olan Nurettin Öztürk ve 7 yaşındaki kızı Cansu Öztürk’e hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan baba ve kızıyla birlikte motosiklet sürücüsü de yaralandı. Olay yerine gelen polis ve 112 acil sağlık ekipleri, yaralılara anında müdahalede bulundu.

Ağır yaralı olarak Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan minik Cansu, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Babası Nurettin Öztürk ve sürücü Efe Kavas’ın tedavisi ise hastanede devam ediyor.

Küçük Cansu’nun vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğarken, cenazesi bugün Altınordu ilçesinin Yıldızlı Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına gözyaşları içinde defnedildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

“Ünye’de Polis Memuruna Sandalye Saldırısı: Dede ve Torun Tutuklandı”

Ordu’nun Ünye ilçesinde ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanan 15 yaşındaki sürücüye ceza yazmak isteyen polis …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir