BAŞKAN TAVLI’YA YILIN İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

Haberci Gazetesi’nin yayın organı olan Karadeniz Haberci Dergisi’nin her yıl geleneksel olarak okurları arasında  düzenlediği “Yılın En’leri” anketinde Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Yılın İlçe Belediye Başkanı” seçildi.

Samsun NorthPoint Otel’de düzenlenen törende ödülü Başkan Tavlı adına Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel Aldı.

Ödül gecesinde Karadeniz Bölgesi’ndeki ekonomi, siyaset, kültür, sanat, spor, eğitim, medya, sağlık, sosyal hizmetler, yerel hizmet ve sivil toplum alanında önemli çalışmalara imza atmış isimler plaketle onurlandırdı.

Başkan Yardımcısı Mehel, “Ünye’mizi Bölgenin Cazibe Merkezi Haline Getiriyoruz”

Gecede Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı adına kabul eden Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, “Ünye’mizde Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı başkanlığında daha yaşanabilir ve bölgenin cazibe merkezi olması adına gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Projelerimizle tarihi miraslarımıza sahip çıkarak yeniden turizme kazandırırken, aynı zamanda modern ve estetik projelerle de bölgenin cazibe merkezi olması adına başarılı çalışmalara imza attık ve atıyoruz. Bu anlamda bizlere bu ödülü layık gören okuyuculara ve yayın kuruluşu yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Uyuşturucu Sevkiyatına Büyük Darbe: 68,5 Kilo Skunk Ele Geçirildi

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen başarılı bir operasyonda batı illerine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir