FATSA İLÇESİ KURTULUŞ MAHALLESİNİN İÇME SUYU VE KANALİZAYON HATLARI YENİLENİYOR

FATSA İLÇESİ KURTULUŞ MAHALLESİNİN İÇME SUYU VE KANALİZAYON HATLARI YENİLENİYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Fatsa ilçesi Kurtuluş Mahallesinde artan nüfusa bağlı olarak içme suyu ve kanalizasyon hatlarının kapasitesi yetersiz kalmaktaydı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’ in talimatları doğrultusunda OSKİ Genel Müdürlüğü bölgenin alt yapı sorunlarını çözecek çalışmalara başladı.
Toplamda 10.525 metre içme suyu hattının 9.125 metresi, 7.000 metre kanalizasyon hattının 5.600 metresindeki çalışmalar tamamlandı.
Yapılan çalışmaları değerlendiren Kurtuluş Mahalle Muhtarı Yener Dikbaş şu ifadelere yer verdi: Yıllardır kangren olmuş, hal binamızın arka caddeleri, arka sokakları burada yıllardır ev ve iş yerlerimize su giriyordu. Vatandaşlarımız bu konudan mustaripti. Burada OSKİ Genel Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda güzel bir çalışma var. Burada emeği geçen kamu kurum ve kuruluşlarına Kurtuluş Mahalle Muhtarı Yener Dikbaş olarak şahsım ve mahallem adına minnettarım ve teşekkür ederim Allah razı olsun. Buradan Sayın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler Bakanımıza da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Alt yapı sorunlarını çözmek amacıyla boru hatlarının yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ARICILIK VE ARI ÜRÜNLERİ FUARI AÇILDI

ARICILIK VE ARI ÜRÜNLERİ FUARI AÇILDI BAŞKAN GÜLER: BALI ORDU EKONOMİSİNE KAZANDIRMAMIZ GEREKİYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir