KABATAŞ İLÇESİ ALANKENT İÇME SUYU ARITMA TESİSİ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) içme suyu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Kabataş ilçesi Alankent Mahallesinin içme suyu ihtiyacı yüzeysel kaynaklardan karşılandığı için bazı dönemlerde bulanıklık sorunu yaşamaktaydı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’ in talimatları doğrultusunda; OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Kabataş ilçesi Alankent ile Elbeyi ,Ilıcak, Kazancılı, Yakacık ve Öteköy Mahallelerinin içme sularını arıtacak modern tesisin yapımı tamamlandı.
Günümüz teknolojisine uygun olarak tasarlanan modern içme suyu arıtma tesisinde günde 1.300 m3 içme suyu arıtılmaktadır.
Merkezi scada sistemi ile uzaktan kontrol ve müdahale edilebilen içme suyu arıtma tesisinde; bulanıklık verileri anlık ölçülmekte ve otomatik kimyasal dozajlama ile arıtımı sağlanmaktadır.
Tesis hizmete alınarak; Kabataş ilçesi Alankent, Elbeyi ,Ilıcak, Kazancılı, Yakacık ve Öteköy Mahallelerine standartlara uygun, temiz, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu hizmeti sağlanmıştır.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE BELEDİYESİ BETON YOL AĞINI GENİŞLETİYOR

Ünye Belediyesi konforlu ve uzun ömürlü beton yol ağını genişletmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir