Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’nden Ünye Devlet Hastanesi Başhekimine Ziyaret

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’nden Ünye Devlet Hastanesi Başhekimine Ziyaret

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği, Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Yılmaz Dündar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Ünye Gündem Haber’in imtiyaz sahipleri Gökhan ve Semanur Beşikçioğlu ile Çakır Medya’nın imtiyaz sahibi Cihan Çakır vardı.

Ziyaret sırasında, bölgedeki sağlık hizmetlerinin durumu, hastanenin çalışmaları ve medya ile sağlık sektörünün iş birliği konuları ele alındı. Başhekim Yılmaz Dündar, hastanenin mevcut durumu ve gelecekteki projeleri hakkında bilgi verirken, medya temsilcileri de sağlık konularında toplumun bilinçlendirilmesine yönelik çalışmaların önemine dikkat çekti.

Ziyaretin ardından taraflar, bölgede sağlık hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için birlikte yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başhekim Yılmaz Dündar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, medya temsilcilerine teşekkür etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti

İstanbul Kadıköy’de bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı Metin Arolat, performansı sırasında aniden fenalaşarak hastaneye …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir