Ordu’da Uyuşturucuya Büyük Darbe

1-09/09/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 4 şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada 4 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

2-09/09/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (92) gram Skunk maddesi ile (9) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

3-09/09/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir ikamette yapılan aramada (2) gr. Esrar maddesi ile (3) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılırken (1) şüpheli şahıs hakkında ise uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır. Hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

4-09/09/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce park halinde bulunan ve durumundan şüphelenilen bir araçta bulunan 3 şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (88) gram Metamfetamin maddesi ile (2) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmışlardır.

5-10/09/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen bir çalışma kapsamında bir ikamette yapılan aramada (10) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ve uyuşturucu madde ticaretinden dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan bir şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

6-10/09/2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada 2 gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

7-11/09/2024 tarihinde Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 4 şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada toplam (4) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

8-11/09/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve araçta yapılan

aramada toplam (6) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

9-12/09/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada toplam (19) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

10-12/09/2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada toplam (5) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

11-13/09/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen bir çalışma kapsamında iki ayrı ikamette yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış, konu ile ilgili olarak (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı işlem yapılan şüpheli şahıslar ifadelerinin akabinde serbest bırakılmışlardır.

12-01/09/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen bir çalışma kapsamında Gölköy ilçesinde ele geçirilen 443 gr. Metamfetamin maddesi ile ilgili firar olarak aranan iki şüpheli şahıs 13/09/2024 tarihinde Samsun İlinde yakalanmış olup; adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 92 Yaşındaki Kadın Ağır Yaralandı

Ünye’nin Gürecülü Mahallesi’nde yaşanan trafik kazası, 92 yaşındaki E.Ç. adlı yaşlı kadının ağır yaralanmasına neden …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir