Ramada Resort by Wyndham Ünye, Karadeniz’in Tek Resort Oteli Olarak Bölgeye Değer Katıyor

Ünye’nin turizm potansiyelini artıran Ramada Resort by Wyndham Ünye, Karadeniz’in tek resort oteli olarak büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Otelin Genel Müdürü Zafer Arslantürk, yüksek sezonda özellikle Fransa, Almanya ve Rusya gibi ülkelerden yoğun talep aldıklarını belirtti.

Arslantürk, her yıl artan bu talebin, Ünye ve çevresinin turizm açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu gözler önüne serdiğini vurguladı. İç pazarda da tatilciler tarafından tercih edilen otel, misafir memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla çeşitli projelere imza atıyor.

Bu projeler arasında, dünyaca ünlü kahve markası Starbucks’ı Ramada Cafe aracılığıyla Ünye’ye kazandırmak ve misafirlerine eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla bir aquapark inşa etmek bulunuyor. Arslantürk, “Yatırımcılarımız ve ekibimizle birlikte Ünye’ye değer katmak, bölgeyi daha cazip hale getirmek için çalışıyoruz,” dedi.

Yüksek sezonun sona ermesiyle birlikte sektör paydaşlarına başarılar dileyen Arslantürk, “Ünye her şeyin en iyisine layık,” ifadelerini kullandı.

Zafer ARSLANTÜRK Genel Müdür Ramada Resort by Wyndham Ünye

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

OSKİ’DEN TRABZON’A YARDIM ELİ

Trabzon’da meydana gelen sel afeti sonrası harekete geçen Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir