Ramada Resort Ünye’den Özel Eğitim Merkezine Anlamlı Destek

Ramada Resort by Wyndham Ünye’nin Müdürü Zafer Asrlantürk, Özel İz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler ve merkezde görevli personel için önemli bir anlaşma gerçekleştirdi. Protokol kapsamında, Özel İz’in öğrencileri ve personeline otelin genel alanları ve konaklama hizmetlerinde %15 indirim uygulanacak.

Anlaşmanın amacı, özel eğitim ve rehabilitasyon süreçlerinde yer alan bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve onlara destek olmak. Zafer Asrlantürk, bu indirimle, Özel İz’in öğrenci ve görevlilerine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bu vefa örneği, hem Ramada Resort by Wyndham Ünye’nin sosyal sorumluluk bilincini hem de Özel İz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin eğitim ve rehabilitasyon süreçlerine olan desteklerini gözler önüne seriyor. Anlaşma, her iki taraf arasında güçlü bir iş birliği ve karşılıklı güven ortamı oluşturdu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ORDU’DA İTFAİYE HAFTASI DOLU DOLU KUTLANACAK

ORDU’DA İTFAİYE HAFTASI DOLU DOLU KUTLANACAK Türk İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 310. yıldönümü ve İtfaiyeciler Haftası …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir