TEPEALAN’DA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

TEPEALAN’DA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

KORGAN TEPEALAN MODERN AYDINLATMALARLA DONATILACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aydınlatma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçelerdeki aydınlatmaları tamamlayan ekipler şimdi ise kapanan beldelerden dönüşen mahallerden bir tanesi olan Korgan Tepealan’da da aydınlatma altyapısı için çalışmalara başladı. 1.7 km alanda uygulanacak olan kaldırım ve aydınlatma çalışmaları mahalleye renk katacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern ışıklarla donatıyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen dekoratif aydınlatmalarla ilçeler modern bir görünüm kazanıyor.

MAHALLELER IŞIL IŞIL OLUYOR

İlçe merkezlerinin ardından hız kesmeyen Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun büyükşehir olması ile beldeden mahalleye dönüşen mahallelerde aydınlatma çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Çaybaşı İlküvez ve Altınordu Saraycık Mahallesinin ardından şimdi ise Korgan Tepealan modern aydınlatmalarla donatılacak.

1.7 KM’LİK ALANDA UYGULANACAK 

Altyapı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, alt yapıyı tamamladıktan sonra direk kurulumlarını da yaparak modern aydınlatmaları vatandaşın kullanımına sunacak. 1.7 km alanda uygulanacak olan kaldırım ve aydınlatma çalışmaları mahalleye renk katacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 17.10.2024 VEFAT İLANLARI

FİRDEVS SARI VEFAT ETTİ Günpınarı Mahallesinden merhum Abbas Başaran’ın kızı, merhum Bahri Sarı’nın eşi, merhum …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir