Ünye Futbol Kulübü’nün 1. Amatör Lig 10. Hafta mücadelesinde Şarkiye Esnafspor ile oynadığı maçta sakatlanarak oyunu terk eden golcü oyuncusu İlker Akdemir’in durumu belli oldu.
Sağ ayak bileği kıkırdağında zedelenme tespit edilen oyuncu için kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
“A Takımımızın 1. Amatör Lig 10. haftasında Şarkiye Esnafspor ile oynadığı maçta İlker Akdemir sağ ayak bileğine aldığı darbe neticesinde ağrı hissetmiş ve oyundan çıkmıştı.
Oyuncumuz İlker Akdemir’in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ ayak bileği kıkırdağında zedelenme ve ödem tespit edilmiştir. Tedavisine başlanan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizle birlikte en kısa sürede aramıza dönmesini temenni ediyoruz” denildi.
30 yaşındaki tecrübeli golcü oyuncu bu sezon Ünye Futbol Kulübü ile çıktığı 9 maçta takımına 7 gol katkısı sağlamıştı.