ÜNYE BELEDİYESİ BETON YOL AĞINI GENİŞLETİYOR

Ünye Belediyesi konforlu ve uzun ömürlü beton yol ağını genişletmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızın ulaşım konusunda sıkıntılarını uzun ömürlü ve bakım gerektirmeyen beton yol ile çözmeye devam ediyoruz” dedi.

Beton Santrali ve İki Adet Konkasör Şantiyesi Yol Hizmetlerini Kolaylaştırdı

Ünye’nin 85 mahallesinde ulaşım alanında önemli yatırımlar yapan Ünye Belediyesi, son 5 yıldır ortaya koyduğu beton yol hamlesiyle sorunu kökten çözüyor. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yol hizmetlerinde maliyetleri düşürmek adına ilk hizmet döneminde belediyeye bir adet beton santrali ve 2 adet konkasör şantiyesi kazandırmıştı. Güncel değeri 300 milyon lirayı aşan tesisler ile birlikte yol yapım maliyetleri 3’te bir oranında düşmüş, bu da yol hizmetlerinde ciddi bir artış sağlamıştı.

“Beton Yollarımız Ulaşımda Daha Konforlu ve Uzun Ömürlü”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı vatandaşların uzun ömürlü ve konforlu yolla buluşmasını sağlayarak kırsal mahallelerde beton yol çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Başkan Tavlı, “Ünye Belediyesi olarak ilk dönem ciddi yatırımlar yaparak başlattığımız beton yol hamlemizi ikinci dönemde de aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz program dâhilinde mahallelerimizde önem sırasına göre beton yol çalışmalarını gerçekleştiriyor. Uzun süredir çözüm bekleyen ve ulaşım sorunu yaşayan mahallelerimizde her geçen gün yaptığımız çalışmalarla sorunları ortadan kaldırarak vatandaşlarımızın güvenli ve keyifli ulaşımlarını sağlamaları noktasında gayret ediyoruz. Göreve geldiğimizde 25 km. olan beton yol ağını görev süremizde hayata geçirdiğimiz 300 km. ile toplamda 325 km.’ye çıkardık. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek vatandaşlarımızı konforlu ve uzun ömürlü ulaşım hizmetleri ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bu dönem sonunda 500 km beton yol ağı ile birlikte kırsalda yol ihtiyacının tamamını karşılamayı hedefliyoruz. Tamamladığımız yollarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 26.09.2024 VEFAT İLANLARI

AYŞEGÜL TÜRK VEFAT ETTİ Tekkiraz Velibayraktar Mahallesinden merhum Niyazi Türk’ün eşi, Mustafa Yüksel ve Ali …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir