Ünye Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’un Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Ünye Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’un Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Samsun’un Atakum ilçesi Taflan mevkisinde 2 Ağustos’ta serinlemek için denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren Ünye Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde entübe edilmişti. Sağlık durumu her geçen gün iyileşen Sarısoy, yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak göğüs hastalıkları bölümünde normal servise alındı.

Sarılsoy, boğulma tehlikesi yaşadığı gün denizden çıkarıldıktan sonra acil olarak hastaneye kaldırılmış ve entübe edilerek yoğun bakıma alınmıştı. Tedavi süreci boyunca yapılan müdahaleler sayesinde durumu istikrarlı bir şekilde iyileşen Sarısoy, cihazdan ayrılarak uyandırıldı.

Son alınan bilgilere göre, bilinci açık olan Celal Sarısoy, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde steril bir ortamda tedavi ediliyor. Enfeksiyon riskine karşı ailesi dışında ziyaretçi kabul edilmiyor.

Ünye Emniyet Müdürü’nün hızla iyileşmesi, ailesi ve meslektaşları arasında büyük sevinç yarattı. Tedavisinin ne zaman tamamlanacağı henüz bilinmemekle birlikte, doktorlar Sarısoy’un sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirtti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Ünye’de Bıçaklama Olayı: Bir Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Ünye’de 24 Eylül Salı günü saat 12.15 civarında meydana gelen bıçaklama olayında A.T. isimli bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir