Ünye Gündem Haber Ekibinden Ramada Resort By Wyndham Otel’e Ziyaret

Ünye Gündem Haber Ekibinden Ramada Resort By Wyndham Otel’e Ziyaret

Ünye Gündem Haber imtiyaz sahibi Gökan Beşikcioğlu ve haber müdürü Semanur Beşikcioğlu, Ünye Ramada Resort By Wyndham Otel Müdürü Zafer Arslantürk’ü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Gökan Beşikcioğlu, Ramada Resort By Wyndham Otel’in Ünye turizmine katkılarından bahsederek, “Bölgenin turizm potansiyelini artıran bu tür yatırımlar, şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Zafer Bey’in önderliğinde otelin sunduğu kaliteli hizmetler, hem yerli hem de yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor.” dedi.

Zafer Arslantürk ise ziyaretlerinden dolayı Gökan ve Semanur Beşikcioğlu’na teşekkür ederek, “Otel olarak misafirlerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Ünye’nin turizmde daha da ileriye gitmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu doğrultuda medya kuruluşlarının desteği bizim için çok önemli.” şeklinde konuştu.

Semanur Beşikcioğlu da otelin hizmetlerinden ve çalışmalarından memnuniyetini dile getirerek, “Ünye Gündem Haber olarak, bölgemizin tanıtımına ve gelişimine katkı sağlayan her türlü girişimi destekliyoruz. Ramada Resort By Wyndham Otel’in başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

OSKİ’DEN TRABZON’A YARDIM ELİ

Trabzon’da meydana gelen sel afeti sonrası harekete geçen Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir