Ünye Müftülüğü’nden Engellilere Yönelik Kur’an-ı Kerim Kursu

Ünye Müftülüğü’nden Engellilere Yönelik Kur’an-ı Kerim Kursu

Ünye Müftülüğü, engelli bireylere yönelik anlamlı bir projeye imza attı. Din görevlisi Fatih Çakır’ın rehberliğinde Türkiye Beyazay Derneği Ünye Şubesi Üyelerine Kur’an-ı Kerim kursu başlatıldı. 15 Temmuz Meydanı’nda bulunan Türkiye Beyazay Derneği Ünye Şubesi lokalinde ki kursa engelli bireyler ve yakınları yoğun ilgi gösterdi.

Kurs kapsamında, engelli kişilerin hem dini  bilgileri   güçlendiriliyor hem de Kur’an-ı Kerim’in öğreniliyor. Bunun yanı sıra, kurs sonrasında  bir araya gelen kursiyerler  çay ve kahve eşliğinde keyifli vakit geçirerek moral depoluyorlar.

Türkiye Beyazay Derneği İl Başkanı Cihan Çakır, Ünye Şubesi’nde bu anlamlı etkinliği yerinde ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı Şube Başkanı Dursun Ali Akın’ı ve Din görevlisi Fatih Çakır’ı tebrik etti. Çakır, “Engelli bireylerimizin dini olarak gelişmesini ve toplumsal yaşama aktif olarak katılması bizi mutlu ediyor. Bu tür etkinlikler bireylerin daha sıkı bir şekilde bağlanmasına katkıda bulunuyor. Emeği geçtiğine teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

KOM’dan Kaçak Tütün Operasyonu

1-09.10.2024 günü İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince Tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir