Ünye’de “En Pozitif” Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi’ne Ziyaret

Ünye’de eğitim camiasının tanınmış isimleri Elif Nal Alaca ve Neriman Gülay tarafından kurulan ve çeşitli branşlarda kurs hizmeti sunacak olan “En Pozitif” Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi, kapılarını açtı. Uzun yıllardır eğitim alanında faaliyet gösteren Alaca ve Gülay, bu yeni merkez ile Ünye’deki çocuklar ve gençler için önemli bir gelişim alanı yaratmayı amaçlıyor.

Merkeze, Ünye Gündem Haber Genel Yayın Yönetmeni Semanur Beşikcioğlu da bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Beşikcioğlu, merkezin eğitim faaliyetleri ve sunacağı hizmetler hakkında kuruculardan bilgi aldı. Beşikcioğlu, “En Pozitif” Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi’nin Ünye’de eğitim ve sosyal etkinlikler alanında önemli bir boşluğu dolduracağına inandığını belirtti.

Merkezde, öğrencilerin hem akademik hem de sosyal becerilerini geliştirebilecekleri çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenlenecek. Kurucular Elif Nal Alaca ve Neriman Gülay, Ünye’deki çocukların ve gençlerin ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir program hazırladıklarını ifade ederek, bu merkezle birlikte Ünye’de eğitime yeni bir soluk getireceklerini vurguladılar.

Ziyaretin sonunda Beşikcioğlu, merkezin başarılar getirmesi temennisinde bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE NÖBETÇİ ECZANELER

Tepe Eczanesi  (Ünye) 0 (452) 324-76-06 Atatürk Mahallesi, Tepeyolu Sokak No:45 Ünye / Ordu(Özel Çakırtepe …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir