ÜNYE’DE KENT LOKANTASININ ADI” TERAS GARDEN RESTAURANT”TIR

Birileri Kent lokantalarını açmaya yeni başlaya dursun, Cihan Çakır kent lokanta hizmetini  15 Temmuz meydanı 2. katta bulunan TERAS GARDEN ile Ünyelilerin hizmetine sunalı  2 yıl oldu.Hem de Hizmette Sınır Yok anlayışı ile….

Günde 2 çeşit çorba, etli, tavuklu ve sebzeli olmak üzere 3 çeşit yemek seçeneği ile;

ÇORBA+ANA YEMEK+PİLAV+SU VE (Tatlı-Ayran-Salata-Yoğurt-Kurabiye-Meyve’den birinin seçmeli olduğu )  menüsü ile her gün farklı lezzetler tatma imkanı sunuyor.

ADIMIZ FARKIMIZ, MARKAMIZ ÇAKIR YEMEK – LEZZETİN ADRESİ

Cihan Çakır güvencesiyle hizmet veren Çakır Yemek, Ünye’nin en lezzetli adreslerinden biri olmaya devam ediyor. 15 Temmuz Meydanı’ndaki Teras Garden Restaurant’ın 2. katında, Kent Lokantası fiyatlarıyla sunduğumuz ev yemekleri, sadece 100 TL’ye sofralarınıza geliyor. Kaliteli malzemelerle hazırlanan enfes yemeklerimiz, damaklarınızda unutulmaz bir tat bırakacak!

BİZDE SEÇENEK BOL, LEZZET SINIRSIZ!

*Restoranımızda* : Sizi konforlu mekanımıza bekliyoruz. Sadece 100 TL’ye, ev sıcaklığında, doyurucu ve lezzet dolu bir yemek keyfi yaşayın. Modern tasarımı ve ferah atmosferiyle Teras Garden Restaurant, hem lezzet hem de rahatlık sunuyor.

*İş veya Evinize teslim:* Lokantamıza gelemiyor musunuz? Hiç sorun değil! 543 452 0451 veya 0452 502 73 72 numaralarımızdan siparişinizi verin, usta ellerde hazırlanan sıcak ve lezzet dolu yemeklerimiz, sadece 100 TL’ye kapınıza gelsin. Günlük tazelikte, A kalite malzemelerle hazırlanan yemeklerimiz, hijyen standartlarına uygun şekilde paketlenerek sizlere ulaştırılıyor.

*Gel-al fırsatı* : Eğer yolunuz düşerse, gelip kendiniz almak isterseniz, size özel 20 TL indirim fırsatı sunuyoruz! Lezzet dolu menülerimizi sadece 80 TL’ye alabilirsiniz. Hem cebinize hem midenize hitap eden bu fırsatı kaçırmayın!

*EV YAPIMI LEZZETLERİMİZLE TATLI KRİZİNE SON VERİYORUZ*

Tatlı, börek ve kurabiye derdine son! Çakır Yemek, ev yapımı tatlılardan böreklere, birbirinden lezzetli kurabiyelere kadar geniş bir menü sunuyor. Tüm ürünlerimiz, annelerimizin ellerinden çıkmış gibi doğal ve katkısız malzemelerle hazırlanıyor. Uygun fiyatlarla evinize kadar getiriyoruz. Bir telefonla sipariş verin, evinizde tatlı bir mutluluk yaşayın.

1 TEPSİ BAKLAVA 500 TL, 1 TEPSİ BÖREK 600 TL, KURABİYE KİLOSU 200 TL

*HİZMETTE SINIR YOK!*CATERİNG HİZMETİ

Çakır Yemek olarak, hizmetimizi sadece öğle yemekleriyle sınırlamıyoruz.

Düğün,Davet,Organizasyon,Toplu Yemek,Cenaze,Açılış ve Tüm Catering hizmetlerini isterseniz ekibimizle uygun fiyatlara ve bütçeye göre menüler ile sunuyoruz.

Kişi Başı Tabak Menü: Kavurma,Garnitür,Baklava Pilav,Ayran,Su’dan Oluşmakta ve Sadece 60 TL’dir.

Mesai saatlerimiz: 12:00 – 15:00 arası, haftanın her günü

Sipariş saatlerimiz: 10:00 – 18:00 arası, haftanın her günü

Adres: Kaledere Mahallesi, 15 Temmuz Meydanı, 2. Kat, Ünye.

Çakır Yemek, ismiyle güven veren, itibarını paranın önünde tutan Cihan Çakır’ın bir kuruluşudur. Ünye halkına layık hizmet sunmak için varız, siz de lezzet farkımızı yaşayın!

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Ordu’nun Ünye ilçesi Bayramca Mahallesi’nde geçtiğimiz gün yaşanan üzücü bir olay, mahallede tedirginlik yarattı. Başka …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir