Ünye’de Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Ünye’de meydana gelen motosiklet kazasında 16 yaşındaki Burak Yılmaz hayatını kaybetti, arkasında oturan arkadaşı Muhammet Kenet ağır yaralandı. Olay, Ünye Devlet Sahil Yolu üzerindeki Gölevi Mahallesi’nde gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Burak Yılmaz’ın kullandığı 28 ACR 908 plakalı motosiklet, Samsun istikametine ilerlerken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bir tabela ile çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri, Yılmaz’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Genç sürücünün cenazesi, Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından motosikletin arkasında bulunan Muhammet Kenet, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ilçedeki özel bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Kenet’in durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Kazanın sebebinin belirlenmesi amacıyla polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Uyuşturucu Sevkiyatına Büyük Darbe: 68,5 Kilo Skunk Ele Geçirildi

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen başarılı bir operasyonda batı illerine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir