Ünye’de Trajik Kayıp: Kayıp Murat Keskin’in Cansız Bedeni Bulundu

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşayan ve iki gündür kayıp olan 72 yaşındaki Murat Keskin’in cansız bedeni, sabah saatlerinde Nuriye Mahallesi Taşhan mevkiinde bulundu. Hurma toplamak için evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Keskin için başlatılan arama çalışmaları sonucunda, gelen bir ihbar üzerine olay yerine giden ekipler, yaşlı adamın cansız bedeniyle karşılaştı.

İlk bulgular, Keskin’in bir ağaçtan düşerek hayatını kaybettiğini gösteriyor. Düşmeye bağlı yaralanmaların tespit edilmesi üzerine, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Mahalle sakinleri, Murat Keskin’in sık sık doğa yürüyüşlerine çıktığını ve doğayla iç içe yaşamaktan keyif aldığını belirtirken, olay bölgesinde büyük bir üzüntü yaşanıyor. Polis, olayın detaylarını aydınlatmak için soruşturma başlattı ve Keskin’in ailesi otopsi raporunu bekliyor. Ünye’deki bu trajik kayıp, ilçe genelinde derin bir üzüntüye neden oldu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

MESUDİYE’DE YOLLARIN KONFORU ARTIYOR

MESUDİYE’DE YOLLARIN KONFORU ARTIYOR Ordu’nun yüzölçümü itibariyle en büyük ilçesi durumunda bulunan Mesudiye, Büyükşehir Belediyesinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir