Vali Erol, Başarılı Polisleri Ödüllendirdi

Vali Muammer Erol, hakkında yakalama kararı çıkarılan şahsı 1 dakika içinde yakalayan polis memurlarını “Başarı Belgesi” vererek ödüllendirdi.

Vali Muammer Erol, Gülyalı ilçesinde yol uygulamasında hakkında 26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası bulunan şahsın 1 dakika içerisinde yakalanması dolayısıyla Polis Memurları Osman Özdemir ile Niyazi Furkan Çelik’i “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

Sakarya Ağır Ceza İlamat Masasınca kasten yaralama suçundan dolayı 8 Ekim 2024 günü saat 17.42’de 26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranma kaydı girilen O.H. adlı şahsın, aynı gün 1 dakika sonra saat 17.43’te, Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Gülyalı ilçesinde yapılan yol uygulamasında yakalanarak cezaevine teslim edilmesi nedeniyle Gülyalı İlçe Emniyet Müdürlüğü emrinde görevli polis memurları Osman Özdemir ile Niyazi Furkan Çelik’i tebrik eden Vali Muammer Erol, Başarı Belgelerini takdim ederek, “Mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca hizmet veren emniyet mensuplarımızı tebrik ediyorum. 26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranma kaydı girilen şahsı aynı gün 1 dakika sonra yakalayarak adalete teslim eden polis memuru arkadaşlarımızı bir kez daha kutluyor, meslek yaşamlarında başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya da resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Polis Memurları Osman Özdemir ile Niyazi Furkan Çelik’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etmişti.

Bakan Yerlikaya yapmış olduğu paylaşımda, ”Sakarya Ağır Ceza İlamat Masasınca Kasten Yaralama suçundan dolayı 8 Ekim 2024 günü saat 17.42’de 26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranma kaydı girilen O.H. adlı şahıs, aynı gün 1 dakika sonra saat 17.43’te, Ordu İl Emniyetimize bağlı ekiplerimizce Gülyalı ilçesinde yapılan yol uygulamasında yakalandı ve cezaevine teslim edildi” görüşlerine yer vermişti.

Valilik Makamında gerçekleştirilen törende İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Petek ile Asayiş Şube Müdür Vekili Emniyet Amiri Ethem Çakır da hazır bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

14 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 07.10.2024- 13.10.2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; -(39) …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir