Zafer Arslantürk’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Ramada Resort by Wyndham Ünye Otel Müdürü Zafer Arslantürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Arslantürk, mesajında, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirtti.

Zafer Arslantürk, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin zaferle sonuçlanması, milletimizin bağımsızlık konusundaki kararlılığının en güçlü göstergesidir. 30 Ağustos, sadece bir askeri zafer değil, aynı zamanda ulusal birlik ve beraberliğimizin de en büyük simgelerinden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu zaferin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.”

Arslantürk, mesajında ayrıca, ülkemizin daha güçlü ve müreffeh bir geleceğe ilerlemesi için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ORDU’DA ÜNİVERSİTE OKUMAK AYRICALIKTIR

ORDU’DA ÜNİVERSİTE OKUMAK AYRICALIKTIR ÇAMAŞIR YIKAMA DERDİNE SON ÖĞRENCİ DOSTU BELEDİYE Ordu’da üniversite öğrencileri için …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir