Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ordu’ya 26 Milyon TL’lik Dev Hibe ve Kredi Desteği!

İlçelere 26 Milyon TL’lik Destek

İlçelere 26 Milyon TL’lik Destek

TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası Ordu’ya yönelik önemli müjdeler verdi. Ziyarette, ilin ihtiyaçları ve planlanan yatırımlar detaylı şekilde ele alındı.

İlçelere 26 Milyon TL’lik Destek

Görüşme sonucunda Ordu’nun çeşitli ilçelerine toplam 26 milyon TL hibe ve kredi desteği sağlandığı açıklandı. Bu destekle birlikte başta altyapı ve sanayi yatırımları olmak üzere birçok proje hayata geçirilecek.

16 Milyon TL Hibe Desteği: İlçelere Yol ve Altyapı Çalışmaları

Ziyaret kapsamında aşağıdaki belediyelere parke ve beton yol yapımı için toplam 16 milyon TL hibe desteği verileceği duyuruldu:

  • Kumru Belediyesi: 6 Milyon TL

  • Akkuş Belediyesi: 5 Milyon TL

  • Gülyalı Belediyesi: 3 Milyon TL

  • Çaybaşı Belediyesi: 2 Milyon TL

Bu yatırımlar sayesinde ilçe yollarının modernizasyonu sağlanarak ulaşım kalitesi artırılacak.

10 Milyon TL Kredi Desteği: Çaybaşı Sanayi Sitesi Projesi

Ordu’nun Çaybaşı ilçesine ise büyük ölçekli bir yatırım müjdesi verildi. İlküvez Sanayi Sitesi’nin yapımı için 10 milyon TL kredi desteği sağlandığı belirtildi. Bu proje, bölge ekonomisine can suyu olacak ve istihdamı artıracak önemli adımlardan biri olarak görülüyor.

Prof. Dr. Mahmut Özer, “Ordu’nun her ilçesi için çalışmaya, halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gayret etmeye devam edeceğiz,” ifadeleriyle desteklerin devam edeceğinin sinyalini verdi.

hibe